Auping

Auping = Bæredygtighed

Auping fokuserer på bæredygtighed, så du ikke skal ligge søvnløs om natten. Brandet er som den eneste sengevirksomhed Cradle to Cradle-certificeret. Det betyder, at sengene og produkterne er lavet af genanvendelige materialer, som kan skilles ad og genbruges. 

Alle produkterne er 100% genanvendelige og de er samtidig produceret af mindst 90% genanvendt materiale. De materialer de bruger, samt det affald som dannes, bliver genanvendt som råmaterialer til nye produkter. Det betyder at du kan sove med god samvittighed, vel vidende at du passer godt på miljøet.

Auping bæredygtighed

Kvalitetssenge i flot design

Auping har i over 130 år arbejdet hårdt for at skabe ultimativ kvalitet, komfort og design i deres senge. En god nattesøvn er vigtig for helbredet, derfor benytter Auping de seneste videnskabelige resultater vedrørende søvn, samt innovative og komfortable materialer.

Udover at have fokus på kvalitet, er sengene lavet i smukke designs i et bredt udvalg af farver. De prisvindende designsenge kan fåes i mange forskellige typer, så du kan finde den helt rette stil til dit soveværelse. Se vores senge her.

Auping Match

Få mere energi

Din nattesøvn har stor betydning for dit energiniveau. For at kunne sove godt, skal man ligge godt. Vi har alle unikke behov og har derfor brug for en madras, der passer lige netop til vores krop. Får du den rette madras og sengebund, kan det gøre en stor forskel for din søvn. Derved minimerer du risikoen for at få ondt i kroppen og du får mere energi om dagen. 

Komfort og prisbelønnet design

Aupings lange historie begyndte, da smeden Johannes Auping blev bedt om at lave en ventilerende seng til det lokale sygehus i byen Deventer i Holland. I sin smedje opfandt og byggede han den allerførste seng med spiralnetbund. Det blev starten for en virksomhed, der arbejder med passion og nysgerrighed for at udvikle ultimativ sovekomfort.

Udvalgte artikler