Magna

Sov bedre end på luksushotel

Kender du følelsen af at overnatte på et rigtig godt hotel? Hvor du synker ned i en helt perfekt seng, der omfavner dig og får dig til at tænke over, hvorfor du ikke ligger sådan hver nat? Det er præcis den følelse, du får med en seng fra Magna.

Magna er indbegrebet af kompromisløshed og luksus. Både når det gælder komfort, design og materialer. Sengene fremstilles af de bedste bæredygtige naturmaterialer, hvor det er muligt. Alt, hvad der kan laves i hånden, laves i hånden. Det hele fuldendes af et eksklusivt, skandinavisk design, der kan tilpasses dine ønsker. Det er ikke tilfældigt, at du sover så godt i en Magna-seng.

Magna luksusfølelse

Perfektion fra top til bund

Det første, du bemærker, når du lægger dig i en Magna-seng, er den helt utrolige komfort. Det skyldes blandt andet topmadrassen med et ekstra tykt lag Talalay-latex, der ganske enkelt er et af de mest åndbare, støttende og bløde materialer i verden. Den nøje udvalgte uld er både hårdfør og temperaturregulerende.

Selve madrassen har samme kompromisløse kvalitet. Den er affjedret med slidstærke pocket-fjedre, og i modsætning til de normale et eller to lag fjedre gør de tre fjedrelag, at madrassen både aflaster og støtter optimalt. Du kan vælge mellem fire fastheder, så du kan få det, som du vil have det.

Skræddersyet til dit soveværelse

Du kan kende vores senge på det enkle, skandinaviske design og de særlige tern. Du kan vælge mellem en lang række forskellige stoffer og farver, og vil du have din Magna-seng i ensfarvet stof, kan du selvfølgelig få det. Kvaliteten er dog ikke til forhandling. Når du har fundet den rette bredde og længde og den farve, der passer til dit soveværelse, går vi i gang med at fremstille netop din Magna-seng.

Magna boks miljø mærke

Naturen har redt op

Man kan ikke konkurrere med naturen. Derfor bruger vi naturlige materialer alle de steder, vi kan. Både for miljøets skyld og for kvalitetens. Det gælder lige fra det FSC-certificerede træ til Talalay-latexen og lagene med uld/bomuld i topmadrassen. Ligesom den vandbaserede lim er garanteret fri for opløsningsmidler. I et soveværelse skal der være god kemi.

Udvalgte artikler