Masterbed

Dansk producerede

MasterBed senge er til dig, som ønsker en seng med god komfort, men til en overkommelig pris. Du kan finde alle MasterBed senge hos os, så du kan finde den rette seng til dit behov. Produktionen foregår i Danmark for at sikre den gode gedigne håndværksmæssige kvalitet. Tekstilerne, der anvendes, er uden skadelige stoffer i fremstillingen, hvilket bidrager til et sundt indeklima i soveværelset.

Masterbed miljø brandside

Funktionelle senge

En seng kan have mange funktioner, og når man skal vælge en ny seng, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke funktioner man ønsker at have. Elevationssenge er funktionelle og praktiske, hvis du vil sidde i sengen at se TV eller læse. Elevation er også særligt velegnet, hvis du har problemer med ryg, nakke eller ben. Dit sengemøbel skal primært være funktionelt, og give dig den støtte, aflastning og komfort, du har brug for, når du hviler og sover.

Senge til enhver smag

I vores MasterBed kollektion kan du finde den sengetype, som passer til lige netop dig. Om du er på udkig efter en kontinentalseng, elevationsseng eller boksmadras, kan du finde det i god kvalitet og til en overkommelige pris hos os. MasterBed er et dansk design med fokus på rene, enkle linjer og balancerede farver.

Masterbed Standard elevation

Masterbed - Dansk kvalitet

Masterbed er et dansk produceret kvalitetsprodukt. Brandet udvikler senge, der opfylder danskernes krav til komfort og design. Produktionen foregår i Danmark for at sikre den gode gedigne håndværksmæssige kvalitet. Tekstilerne, der anvendes, er uden skadelige stoffer i fremstillingen, hvilket bidrager til et sundt indeklima i soveværelset.

Masterbed miljø

Udvalgte artikler