Partnere

Nordic Dream har rødder i Danmark og finder sin inspiration i naturen, det rene nordiske design og kærligheden til det gode håndværk. Deres mission er at skabe og udvikle kvalitetssenge med respekt for den skandinaviske designarv. De sætter en stor ære og stolthed i deres senge, der er designet og udviklet i Danmark. Hos Nordic Dream inspireres de af den skandinaviske natur og den fælles forhistorie. Blandt deres topmadrasser finder du navne som Fjäll, Nordlys, Snö og Fjord. Den storslåede nordiske natur har inspireret dem til at designe en serie af lækre topmadrasser, der er skabt i rene og simple linjer. Topmadrasserne er indvendigt opbygget af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, som sikrer, at din krop aflastes optimalt hele natten igennem. Dette sørger for, at du oplever en rolig og behagelig søvn.

De gode drømme startede i 1975. Da Drømmeland i sin tid slog dørene op, var det som en traditionel møbelbutik. Men hurtigt fik de fokus på senge og møbler til soveværelset, og Danmarks første sengeforretning var en realitet. I takt med at de voksede, blev de også den første egentlige sengekæde, hvor sengene blev præsenteret af fagfolk, der kunne rådgive kunderne omkring senge og søvn. Netop lysten til hele tiden at udvikle forretningen og tilbyde kunderne nye services og produkter har altid været en vigtig del af deres DNA. I 1982 åbnede de således en af Danmarks første specialiserede sengeforretninger i Bagsværd uden for København. De var også blandt de første, der introducerede begrebet “sund søvn” og lærte kunderne om vigtigheden af at sove godt.

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og producerer livsstilsprodukter i tidløst design og eksklusive kvaliteter. Deres rødder er dybt forankret i Nordisk Tekstil Væveri fra 1874, hvorfra de har opnået værdifuld viden og erfaring inden for kvalitetstekstiler. Et fundament der gør, at de i dag kan tilbyde et sortiment af produkter som alle afspejler den bedste komfort og som bidrager til deres kunders velvære.

På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med deres ambition om at vi alle skal købe mindre men bedre.

Holdet bag Dreamzy er et dedikeret team der har masser af erfaring fra sengebranchen. Jo mere de dykkede ned i forskning omkring den gode søvn og så på de muligheder markedet tilbød for puder og dyner, blev det tydeligt for dem at der manglede noget. Derfor har de sat os på den mission, at kunne optimere din søvn mest muligt. En mission, hvor de gerne vil kunne tilbyde noget, der er perfekt til netop din krop, din måde at sove og dine behov.

De har alle hos Dreamzy selv testet deres produkter, og derfor kan de også stå 100% inde for dem. Både omkring kvaliteten, men lige så meget hvordan ens søvn bliver langt bedre. Fordi de har testet alt selv, er de heller ikke bange for at tilbyde 101 nætters prøve – hvis ikke du er tilfreds med dit nye Dreamzy produkt, er du velkommen til at sende det retur og få pengene refunderet.

HeavyZleep blev stiftet af to familier med for tidligt fødte børn. Børnene sov uroligt og afbrudt, og derfor fik familierne tilbudt en gammeldags ”tung” dyne (en såkaldt behandlerdyne), der skulle hjælpe med at sikre en god nats søvn for børnene. Dynerne mindede dog på ingen måde om en almindelig dyne – dels var de meget tunge for et helt lille barn, og tilmed var de meget dyre. Det gjorde det til en alt for usikker investering i forhold til brugsværdien. Derfor besluttede stifterne af HeavyZleep Tomas Taheri og Danny Guld Kristensen at udvikle deres eget bud på en tung dyne, der for alt i verden ikke skulle ligne en behandlerdyne, men gerne måtte minde om en tung dyne, der omslutter og putter kroppen som en god gammeldags ”mormor-dyne”.

Grundstenen for HeavyZleep er således en ægte tung dyne uden kugler, men med andefjer og -dun, opdelt i kassetter, så fyldet ikke klumper sammen i den ene ende. Våret i HeavyZleeps dyner er energivenligt og stærkere end på en almindelig dyne, så det kan holde til mange års brug. Fjerene og dunene er ikke produceret for udelukkende at skabe fyld til dynerne, men indgår som et overskudsprodukt i produktionen af fødevarer. Dynerne blev oprindeligt produceret i Portugal, men HeavyZleep har valgt at tage produktionen hjem til Danmark, hvor det er nemmere at stille krav til produktets bæredygtighed.

Hverdagen er hver dag, og du fortjener den bedste af slagsen. Hos Sekan Studio, kan du få de bedste produkter og på samme tid passe på vores planet. Enkelt, bæredygtigt og behageligt. De savnede et sted at købe bæredygtigt sengetøj uden at skulle grave dybt i lommerne. Det blev starten på Sekan Studio – et familieejet Dansk design brand.

Ansvarlighed og kvalitet er essensen af alt det, de laver. Det er egentlig ret simpelt: alle deres produkter er lavet af de bedste materialer og produceret med omtanke for miljøet. Det går de aldrig på kompromis med. Samtidig gør de alt hvad de kan for, at kvalitet og overkommelige priser ikke behøver at udelukke hinanden, så deres produkter kan få lov til at bo i de fleste hjem.

Udvalgte artikler