Sengetøj

Hvilken dyne og pude skal du vælge?

At vælge de rigtige dyner og puder kan godt være lidt af en opgave. For hvad er det nu lige, du skal kigge efter? Og hvad betyder ord som bæreevne, kanalvægge og kvadratkassetter? For at få den bedst mulige sovekomfort, er det vigtigt, at du sover med en god dyne og pude, som passer lige præcis til dig. Så start med at kigge på dig selv, før du tager en beslutning omkring dine nye dyner og puder.

For at bevare kvaliteten af din dyne er det en god idé at integrere nogle små rutiner i din hverdag. Det behøver slet ikke at være tidskrævende, og på længere sigt kan det sagtens betale sig. På den måde kan du forlænge levetiden på din dyne. F.eks. kan du med forel ryste din dyne hver dag, eftersom din dyne optager en stor del af den fugt, du selv afgiver, imens du sover. En anden god idé er at lufte sin dyne i den friske luft med jævne mellemrum. Pas dog på med at lufte din dyne i direkte sollys. Det kan nemlig udtørre dunene i din dyne, hvormed din dynes evne til at isolere forringes. Derfor kan du med fordel lade dit sengetøj forblive på din dyne, imens den luftes.

Mærk dit soveværelse.

Er der køligt eller varmt? Rummets temperatur betyder også noget for dit dynevalg. Og det kan være en god idé at skifte med årstiderne. De fleste mennesker kan have glæde af to dyner – en kølig sommerdyne til de meget varme måneder og en varm vinterdyne, når frosten sætter ind. Hvis du foretrækker at bruge den samme dyne hele året, kan du vælge en helårsdyne. Er du typen, der sveder meget, kan du sagtens bruge en sommerdyne hele året. Få mere inspiration hos en af vores samarbejdspartnere her.

En dyne er for de fleste en højt skattet sovekammerat. Dit valg af dyne har da også stor indflydelse på kvaliteten af din nattesøvn. Når du køber en ny dyne, investerer du faktisk i din egen søvnkvalitet. Vi har alle sammen forskellige behov, når det kommer til søvnkomfort. Derfor fører vi et bredt sortiment af forskellige dynetyper til fordelagtige priser. I vores sortiment finder du naturfyldsdyner, som er af en højere kvalitet end de ofte billigere fiberdyner. Hos SengeMesteren ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi mener dog ikke, at kvalitet behøver at betyder uoverskuelige priser. Derfor finder du hos os kvalitetsdyner til fordelagtige priser.

Udvalgte artikler