Om os

Udvalgte partnere

Hos SengeMesteren har vi valgt at gøre købsoplevelsen ubesværet for dig, som er på udkig efter nyt inventar til soveværelset. Vi benytter udelukkende nøje udvalgte affiliate samarbejdspartnere. De har alle det til fælles, at deres produkter er i topkvalitet – og sælges til super skarpe priser. Hertil er der tale om virksomheder med et højt fokus på kundeservice.

Vi har med andre ord samlet alt det gode på et sted. Dermed slipper du for at skulle kigge en masse forskellige forhandlere igennem, for at finde lige netop det produkt, der passer til dig.

En ny seng er ikke et impulskøb. Vi har valgt vore samarbejdspartnere for at kunne være helt sikre på, at vores kunder kan føle sig 100% trygge ved at handle gennem os. På nuværende tidspunkt fører vi produkter fra følgende forhandlere: Dreamzy, Drømmeland, Heavyzleep, HowToSleepBetter, Nordic Weaving, Nordicdream, Sekan Studio, Sengefabrikken, Sengekompagniet, Silkeland, Sleep and Pillows, Thenap og Wonder Living.

Vores vision

Din nattesøvn er SengeMesterens absolutte førsteprioritet. Først og fremmest tilbyder vi et enormt katalog af senge til enhver smag. Herudover er vores vision at skabe letlæselige og gennemarbejdede artikler, som omhandler alt omkring søvn. Håbet er, at et besøg på vores side både kan gøre dig lidt klogere på emnet, men måske også hjælpe dig med at få styr på dine dårlige søvnvaner. Du tilbringer sandsynligvis over en tredjedel af dit liv i sengen. Vi mener at det bør være ganske naturligt, at dette bliver et af de steder, du holder allermest af at opholde dig i.

Et besøg hos SengeMesteren er ganske uforpligtende. Om du er her for at finde en ny seng, madras eller dyne – eller blot søger ny viden eller inspiration, byder vi dig under alle omstændigheder hjerteligt velkommen.

Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros, er du velkommen til at kontakte os på info@sengemesteren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udvalgte artikler