Brands

Auping

Auping er et af vores udvalgte brands og de har i over 130 år arbejdet hårdt for at skabe ultimativ kvalitet, komfort og design i deres senge. En god nattesøvn er vigtig for helbredet, derfor benytter Auping de seneste videnskabelige resultater vedrørende søvn, samt innovative og komfortable materialer. Udover at have fokus på kvalitet, er sengene lavet i smukke designs i et bredt udvalg af farver. De prisvindende designsenge kan fåes i mange forskellige typer, så du kan finde den helt rette stil til dit soveværelse.

Magna

Magna er indbegrebet af kompromisløshed og luksus og er et af vores udvalgte brands. Både når det gælder komfort, design og materialer. Sengene fremstilles af de bedste bæredygtige naturmaterialer, hvor det er muligt. Alt, hvad der kan laves i hånden, laves i hånden. Det hele fuldendes af et eksklusivt, skandinavisk design, der kan tilpasses dine ønsker. Det er ikke tilfældigt, at du sover så godt i en Magna-seng.

Masterbed

MasterBed senge er til dig, som ønsker en seng med god komfort, men til en overkommelig pris. Du kan finde alle MasterBed senge hos os, så du kan finde den rette seng til dit behov.

Nexus

Hver nat tilbringer du i gennemsnit 6-9 timer i din seng. Derfor er det vigtigt, at du har en seng, som du kan sove trygt i. I fremstillingen af Nexus senge er der fokus på dette. Du får en seng, der er fri for kemikalier og farlige restprodukter fra produktionen. Alle tekstilerne er desuden OEKO-TEX certificerede, intet af træet er imprægneret og limen er Svane-mærket.

Svane

Svane® har mere end 80 års erfaring med at producere senge, og de har brugt al deres viden på at lave de perfekte senge. Svane® senge er de eneste som har det unikke materiale IntelliGel®, som er ergonomisk rigtig for alle uanset kropstype. På grund af deres erfaring med kvalitetsprodukter er dette også et af vores udvalgte brands.

Tempur

TEMPUR materialet har en trykaflastende overflade og består af en åben cellestruktur, som absorberer og fordeler din kropsvægt jævnt på liggefladen og dermed giver maksimal komfort. Alle madrasser kommer i tre følelser  Original, Sensation og Cloud alt efter hårdhed. Derudover får du udsøgt komfort med TEMPURs populære puder.

Udvalgte artikler