Nexus

Komfortable senge

Med en seng fra Nexus får du lækker, håndlavet kvalitet med mange individuelle tilpasningsmuligheder. Blød, fast, smal, bred eller midt imellem? Uanset dine behov og ønsker, kan du sammensætte en Nexus-seng, der er den helt rigtige for dig – både fysisk og stilmæssigt.

Nexus brilliant kontinental thumps

Ingredienserne i en god nats søvn

Skønhed kommer indefra. Også i en Nexus-seng. Det hele er bygget op om den kraftige ramme af FSC-certificeret træ, der både er slidstærkt og skåner miljøet. Oven på ligger madrassen. Det er den del af sengen, der kommer på hårdest arbejde, og derfor har vi forsynet den med ikke bare et enkelt, men to lag kvalitetsfjedre fremstillet i Danmark.  Du kan få madrassen i hele fire fastheder, alt efter hvad du foretrækker.

Nexus fjedre i madrassen

Madrassen der lader din krop ånde

Øverst er der topmadrassen, der er et kapitel for sig. Den er udført i 60% Øko-Tex certificeret naturlatex, der understøtter din krop og lader den ånde. Det hele er betrukket med slidstærke tekstiler, der ligeledes er Øko-Tex certificerede og fri for skadelige stoffer. Lige som resten af sengen. Til glæde for dig, for miljøet og for indeklimaet i dit soveværelse.

Vi bygger sengen til dig

Der er mange måder at sove godt på i en Nexus-seng, og den kan altid tilpasses din krop, dit soveværelse og din smag. Hvad enten du vælger en kontinentalseng, en boksseng eller en elevationsseng. Selv om vores senge passer til langt de fleste mennesker, bygger vi din Nexus-seng særligt til dig. Når du har fundet den bredde, længde og fasthed, der passer dig, går vi i gang på fabrikken.

Nexus senge familie sover

Udvalgte artikler