Svane

Senge med IntelliGel®

Svane har mere end 80 års erfaring med at producere senge, og de har brugt al deres viden på at lave de perfekte senge. Sengene er de eneste som har det unikke materiale IntelliGel, som er ergonomisk rigtig for alle uanset kropstype. IntelliGel isolerer og dæmper bevægelser sådan at du kan sove i ro og få din kvalitetssøvn. Svane fokuserer på kvaliteten i alle deres produkter samt at levere et flot design. Læs mere om Svane her.

Svane seng

Unikke senge til perfekt søvn

God søvnkomfort er vigtig. Det, der startede med en springfjeder i Sunnmøre i 1937, har udviklet sig til en af Norges stærkeste mærkevarer, som i de senere år også er blevet kendt internationalt. For os er det vigtigt at levere den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vælger du en seng fra Svane, kan du være sikker på, at du får de bedste forudsætninger for god kvalitetssøvn.

Det moderne soveværelse

Soveværelset er ikke længere et rum, som kun er forbeholdt søvnen. Det er blevet et sted, hvor man opholder sig. Sengene er derfor designet i et moderne skandinavisk udtryk, da sengens udtryk også har en betydning for glæden af sengen og dit soveværelse. Det er vigtigt at have et soveværelse, som man har lyst til at befinde sig i, også når man ikke sover.

Svane nobel kont moment midnight

Det er det indre, der tæller

Det er madrassens indre der afgør, hvor god din søvn bliver. Derfor er Svane konstant på udkig efter nye, unikke løsninger, der sikrer, at du både kan sove godt og korrekt. Noget der betyder, at Svane altid scorer højt i forbrugertests. Vælger du en seng fra Svane, kan du være sikker på, at du får de bedste forudsætninger for god kvalitetssøvn. Mange års søvnforskning har ledt dem frem til udvikling af en række smarte materialer og funktioner.

Udvalgte artikler