Tempur

Oplev komfort fra rummet

TEMPUR er et visko-elastisk og temperaturfølsomt materiale, der blev udviklet af NASA i 1970´erne. Det blev udviklet for at give støtte og beskytte astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på under raketopsendelse. Efterfølgende har de videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser og hovedpuder. Disse er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder. Dette er nøglepunkterne for en understøttet og roligere søvn.

Tempur space

Personlig kropsstøtte

Senge fra TEMPUR er lavet i materialer, som reguleres efter din form og vægt samt gennemsnitlig temperatur i soveværelset. Det betyder, at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position du finder mest behagelig, tilpasser TEMPUR sig din krop. Læs mere om TEMPUR og deres kvalitetsprodukter her.

Tempur personlig kropsstoette

Pionerer inden for søvnteknologi

Med TEMPUR Promise kollektionen har du mulighed for at nyde den velkendte, gode komfort og støtte samtidig med, at du får et gennemført og ensartet look. Det enkle, stilrene Promise består af flere forskellige sengemodeller. Det giver en bred vifte af kombinationer, der komplementerer de fleste indretninger og hjem. Udover designet nyder du godt af den velkendte, gode støtte og uovertrufne komfort fra materialet.

Bevælgelsesabsorbering

I modsætning til traditionelt skum vender TEMPUR materialet tilbage til sin oprindelige form gang på gang. Det er som at sove på en ny madras hver nat, og den holder i årevis. TEMPUR materialet absorberer bevægelse, så du og din partner kan bevæge jer i materialet og undgå at forstyrre hinanden. Bevægelsesabsorbering bliver målt i “rebound”, jo lavere desto bedre. Hvis du slipper en kugle henover almindelig memory skum, vil tilbagespringet være op til 20%. Tilbagespringet er mindre end 3%.

Udvalgte artikler